Търсите стилни дрехи за пълни дами?

Якетата в макси модатата също се радват на най-различни и нови решения. Особено внимание трябва да се обърне на якетата от кожа - такива продукти са много търсени и изглеждат просто луксозни. Моделите на пролетната колекция се отличават със своята женственост и елегантност. На мода са класическите прави или вталени дължини до средата на бедрото, съчетани с кожено яке. Вертикалните линии и минимализмът в декорациите правят възможно визуално намаляване на обема в макси моделите. За фигурата "ябълка" са подходящи модели с леко висока талия, разсейващи вниманието от корема.

Интересно решение е кожено яке, асиметричният цип на което ще подчертава стройността на силуета. За момичета с тесни бедра и пищно дупе е подходящо яке-бомбър. Якето може да се носи с класически дънки, панталони и прилепнали клинове.

Тенденцията към еклектика в макси модатата включва комбиниране на скъсени модели с миди или  рокли за пълни дами. Пола в стил бохо ще бъде допълнена от ботуши, а по-официалната пола ще пасне добре с  ботуши на ток. Не се страхувайте от ярки или светли цветове - оранжево и коралово, небесно синьо и ментово зелено, бежово, прасковено, кремаво ще ви помогнат да създадете оптимистично настроение. Ако склонността към практичност ви кара да изберете цветове, които не са толкова искрящи, тогава предпочитание трябва да се дава не на черното, а на синьото или бордото. 

Правилно подбрани, дънките перфектно подчертават съблазнителността на извитите форми и визуално коригират фигурата, скривайки несъвършенствата. Моделите с висока талия ще скрият изпъкналото коремче, докато правите широки крачоли ще подчертаят талията, подравнявайки пропорциите на силуета. Когато избирате цвят, трябва да се съсредоточите върху индивидуалните цветови предпочитания и наличните вече дрехи в гардероба. И не забравяйте, че въпреки гъвкавостта на черното, той далеч не е единственият подходящ цвят за дами с пищни форми. Дънките са истински приятели на момичета на всяка възраст. Новият сезон предлага широка гама от модерни разфасовки в гамата плюс размер. Избирайте правилно и мъдро дрехите си и винаги ще получавате комплименти за създадените визии.